je jeugd herinneren


Weet je nog toen kleine kinderen buiten op de speelplaats speelden of toen ze op de speelplaats speelden? Weet je nog toen je het spel speelde, verschillende schurken uitvond, vlak voor het huis? Je hebt een geweldige jeugd gehad. Wat was je favoriete spel toen je klein was? En andersom? Welke games hou je van en waarom? Ik ga graag terug naar mijn jeugd toen ik met een groep vrienden was die vaak buiten het huis loungen en verschillende trucs uitvonden die we konden doen. We hebben ons nooit echt verveeld, omdat we altijd aan iets dachten. Of gewoon een spel gespeeld dat we hebben gemaakt, of een spel dat we hebben geleerd wetende wat school of ouders ons hebben geleerd. 

kopaná

welke games hebben we eigenlijk gespeeld? Laten we eens kijken of je 1 kunt bedenken en het kunt bellen. 

dus het meest voorkomende spel dat we hadden was verborgen. Waar de ene persoon tot 50sat (pykal) telde, en de andere zich onmiddellijk ergens verborg. De persoon die betaalde moest ze allemaal vinden en betalen met Picola, dus we hebben echt genoeg bewegingen gemaakt. Vervolgens, zeker, zult u bekend zijn met het kinderspel bloody knees. Ik vond dit spel echt leuk als een klein meisje en we konden er geen genoeg van krijgen, we speelden het elke keer en het is altijd ons allemaal Dit is een minder klassiek spel zoals gejaagd, maar het heeft alleen een licht harde naam als een horrorfilm, maar er is niets om bang voor te zijn, en de kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Vertel me hoe het nu was toen ik mijn vrienden hoorde zingen in unisono alsof:” De eerste keer was voorbij, de lamp was nog steeds aangestoken. Het tweede uur is voorbij en de lamp brandt nog. Het derde uur ging voorbij en de lamp stond nog aan. & #34; Tel op die manier tot de tijd je raakt. Er zijn momenten waarop je het met anderen eens bent. En in plaats daarvan was de schreeuwende lamp nog steeds aangestoken ” de lamp ging uit “. Ik weet zeker dat je dit spel zult onthouden. Ze is echt geweldig. 

guma

Een ander spel dat ik als kind leuk vond, is rubber springen. Nog een grote zet en wees niet lui op TV. Toen de jongens voetbalden, speelden we het met de meisjes. Het spel moet 1 meisje aan elke kant van het rubber of een jongen die een bepaald rubber op de benen heeft, en dan het rubber dat werkt, zodat een derde persoon springt over het, Weet je, als je stuiteren een bepaalde set tot in de perfectie, verplaatst de klas. Instructies, natuurlijk, kunt u ook vinden op het Internet. 

close
arrow_upward