verachten veel mensen geprefabriceerde huizen of gezellige huizen?


onder de laatste regering werden panelleden gebouwd en groeiden als paddenstoelen na de regen. Het paneelhuis zou een ideaal model zijn dat voorziet in alle behoeften van moderne woningen. Mensen bewegen in hen, sommigen hebben plezier, anderen hebben dwang. Immers, in de behuizing van de “rabbit house” iedereen een of andere manier verzoend, en het appartement in het werd een echt huis. De post-revolutionaire stemmen riepen op tot de sloop van lelijke geprefabriceerde gebouwen, maar gelukkig werden ze niet gehoord. Er waren veel fouten in de massale bouw van nederzettingen, maar vandaag de dag zijn mensen blij om een dak boven hun hoofd te hebben. Steden en dorpen zijn onlangs op zoek naar economisch haalbare manieren om ze te spelen.
panelové sídliště
aangezien het huis niet jong is, is het noodzakelijk om rekening te houden met het feit dat geprefabriceerde huizen van de eerste helft van de 20e eeuw al onbewoonde huizen hebben. Maar in de meeste gevallen is een uitgebreide reconstructie volledig onmogelijk. Toch probeert iedereen een bepaald niveau van huisvesting in geprefabriceerde gebouwen te hebben. De gevel is geïsoleerd, grijs is vervangen door lichte kleuren, houten ramen zijn vervangen door plastic ramen, balkons, liften en gemeenschappelijke ruimtes zijn gerestaureerd. Parken worden gecreëerd met speeltuinen en plaatsen voor rust en ontspanning. Mensen moderniseren zelfs hun interieur.
velký bytový dům
geprefabriceerde huizen vertonen vele kwaliteiten, hoewel ze misschien niet ideaal zijn geweest en nooit zullen zijn. Voor degenen die in de stad willen wonen, is dit echt een ideale oplossing. Voor gezinnen met kinderen is dit huis op maat gemaakt, of het nu een kleuterschool of school is, een winkel, een bushalte of een aangrenzend park binnen handbereik. Daarnaast zorgt veel groen voor schone lucht.
stavba panelového domu
We horen echter vaak over landgoederen waar sociaal uitgesloten gemeenschappen voorkomen. In plaats van geprefabriceerde huizen zijn er getto \’ s die te laat zijn om te repareren.
als prefab-huizen niet alleen worden gelaten, zullen ze nog jaren gelukkig leven. Maar als je niet in hen zal wonen als een nieuw gebouw, zal het appartement op het paneel minstens meerdere keren goedkoper zijn. Het gebouw is nog steeds de woning van de toekomst.

close
arrow_upward