vakantie op Mallorca


zelfs als je je vakantie mist in de zomervakantie maand, wanhoop niet, Mallorca verwelkomt je met open armen in andere maanden. En het weer is het hele jaar door mooi, dus je kunt zelfs in de winter gaan.
Er zijn talloze eilanden rond Spanje, maar Mallorca is de grootste van hen, met een ongelooflijke 3.648 vierkante kilometer. Het kan tot 110 kilometer lang en 60 tot 90 kilometer breed zijn. Het ligt in het westelijke deel van de Middellandse Zee en is zijn ware trots.
čluny na pobřeží
De hoofdstad en grootste stad van Mallorca is Palma de Mallorca.en omdat Mallorca in het verleden werd bewoond door Romeinen en Moren, zijn er veel architectonische monumenten ter herdenking van de werking van deze verschillende culturen. Een daarvan is de gotische kathedraal van Le Seu (Kathedraal van het licht), die de hoofdstad domineert. Zorg ervoor dat u een bezoek brengt, maar wees voorbereid op het feit dat de interactie van kleuren in het gebouw adembenemend zal zijn. Vanaf daar maak je een wandeling naar Plaza Mayor, het centrum van alles wat er in de stad gebeurt. Niet alleen de markt waar u kunt kiezen uit een overvloed aan traditionele gerechten, maar u kunt ook de beste plek kiezen om te zitten met een heerlijke koffie.
mallorca ostrov
De toeristische bestemmingen zijn gebouwd in een zeer Moderna manier over heel Mallorca. Het prachtige hotel beschikt over mooie comfortabele faciliteiten en een aangename sfeer, die ook een grote attractie voor veeleisende toeristen. Daarnaast komen gezinnen met kinderen tot bezinning, want het hotel biedt een verscheidenheid aan diensten in de vorm van een kinderclub, waar kinderen zullen winnen en veel plezier zullen beleven.
Het strand maakt echt indruk op iedereen. Fijn wit zand en een zachte ingang naar de azuurblauwe zee lonken voor een verfrissende duik in het warme water met zachte golven.
Mallorca als geheel is mooi in zijn geheel, dat is waarom het is een frequente bestemming voor toeristen, tot 12 miljoen mensen bezoeken Mallorca elk jaar. Maar toerisme is niet alleen de belangrijkste bron van lokale bewoners. Ze zijn ook bezig met landbouw en wijnbouw, waaruit u heerlijke sappen kunt maken.
skalnaté pobřeží
Ga naar Mallorca, je zult er geen spijt van krijgen. U zult een speciale dag ervaren met een speciale ervaring die de zorgen van het dagelijks leven zal vergeten. Je zult plezier, adrenaline en zoveel plezier ervaren. Mallorca is de beste keuze voor uw vakantie.

close
arrow_upward