mazelen zijn geen oude geschiedenis


artsen zeggen dat een ziekte genaamd mazelen lijkt terug te keren met hernieuwde kracht. Wat zit er achter deze slechte staat?
A) een van de redenen is dat een deel van de bevolking geen kinderen wil vaccineren.1
b) bij volwassenen treedt de ziekte op omdat antilichamen meer dan 20 jaar na vaccinatie niet meer functioneren.
Hoe weet je of je nog genoeg effectieve antilichamen hebt?Het is eenvoudig. Ga naar een van de EUC-laboratoria en meet de waarde.1 U kunt een aantal van hen vinden in Tsjechië, en de lijst met adressen is op het Internet. U hoeft geen verwijzing van u en uw lokale arts te hebben. [13* de test is heel eenvoudig.
1) Je zult komen.
2) Ze nemen je bloed af.
3) Maak de resultaten bekend.
als blijkt dat je niet genoeg antilichamen hebt, kun jeopnieuw vaccineren.de test kostte iets meer dan 200 kronen. Het is zeker de moeite waard vrede. Als je in het verleden mazelen hebt gehad, moet je het niet een tweede keer krijgen.
zánětlivá vyrážka

gevaarlijke ziekte voor onze zintuigen

Deze ziekte wordt overgedragen door druppels, lucht of direct contact met een zieke persoon.
očkovací vakcína
[34 maar je zult de eerste symptomen gedurende 10-12 dagen niet ervaren. Het verschijnt met een toename van de temperatuur, dan wordt een uitslag toegevoegd aan de nek, het hoofd en verspreidt zich vervolgens door het hele lichaam. Er kunnen kleine vlekjes in de mond verschijnen.
očkovací vakcína
· als het je duidelijk is dat je de afgelopen dagen in gevaar bent geweest en je slecht voelt, ga dan zeker naar de dokter.
Dit is een zogenaamde kinderziekte, maar kan gepaard gaan met gevaarlijke complicaties. Deze omvatten etterende infecties van de huid, oorinfecties en kunnen zelfs een bedreiging vormen voor gehoorverlies. Net zoals we geïntimideerd worden, is het onze andere zintuigen-zicht. In sommige gevallen kan een ontsteking van de hersenen worden toegevoegd, wat kan leiden tot de dood.De meeste risico \’ s lopen peuters en volwassenen vanaf de leeftijd van 20 jaar.

close
arrow_upward