Goedkope auto’s


Veel mensen vinden auto\’s inderdaad erg praktisch. Het is iets waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Eerlijk gezegd is de auto ook voor mij niet langer onmisbaar. Persoonlijk kan ik niet meer zonder mijn auto. Persoonlijk kan ik niet meer zonder auto, omdat ik naar mijn werk rijd, reis en mijn kinderen naar verschillende clubs breng. Ik heb twee kinderen die apart viool- en pianoles krijgen. Beide kinderen schilderen graag, dus ze gaan allebei naar schilderles. Ik breng de kinderen ook met de auto naar verschillende kampen. De kinderen gaan naar een muziekkamp en ik neem ze mee naar andere kampen waar ze kunnen schilderen en dansen. [Het maakt me echt gelukkig als de kinderen iets leuk vinden. Het is altijd beter als de kinderen hun vrije tijd doorbrengen met zingen, tekenen of iets leren dan thuis op de computer of mobiele telefoon. We weten allemaal dat cyberpesten overal voorkomt. Dus als ik geen auto zou hebben, zou ik me echt ongemakkelijk voelen. Want we wonen in een dorp en er gaan echt maar weinig bussen naar de stad.\’

Své děti vozím na kroužky.

Bovendien zou ik, als ik geen auto had, niet naar de school van mijn kinderen kunnen gaan. Want de bussen gaan heel vroeg of heel laat en we moeten anderhalf uur wachten tot de muziek van de kinderen, andere lessen en andere clubs beginnen. We hebben dus echt een auto nodig. Daar heb ik bijna drie jaar voor moeten sparen. Ik had niet genoeg geld om een nieuwe auto te kopen, dus kreeg ik uiteindelijk een auto van een autodealer. Ik ben een alleenstaande moeder, maar ik ben blij dat ik gespaard heb om een goedkopere auto te kopen.

Goedkope auto’s


Veel mensen vinden auto\’s inderdaad erg praktisch. Het is iets waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Eerlijk gezegd is de auto ook voor mij niet langer onmisbaar. Persoonlijk kan ik niet meer zonder mijn auto. Persoonlijk kan ik niet meer zonder auto, omdat ik naar mijn werk rijd, reis en mijn kinderen naar verschillende clubs breng. Ik heb twee kinderen die apart viool- en pianoles krijgen. Beide kinderen schilderen graag, dus ze gaan allebei naar schilderles. Ik breng de kinderen ook met de auto naar verschillende kampen. De kinderen gaan naar een muziekkamp en ik neem ze mee naar andere kampen waar ze kunnen schilderen en dansen. [Het maakt me echt gelukkig als de kinderen iets leuk vinden. Het is altijd beter als de kinderen hun vrije tijd doorbrengen met zingen, tekenen of iets leren dan thuis op de computer of mobiele telefoon. We weten allemaal dat cyberpesten overal voorkomt. Dus als ik geen auto zou hebben, zou ik me echt ongemakkelijk voelen. Want we wonen in een dorp en er gaan echt maar weinig bussen naar de stad.\’

Své děti vozím na kroužky.

Bovendien zou ik, als ik geen auto had, niet naar de school van mijn kinderen kunnen gaan. Want de bussen gaan heel vroeg of heel laat en we moeten anderhalf uur wachten tot de muziek van de kinderen, andere lessen en andere clubs beginnen. We hebben dus echt een auto nodig. Daar heb ik bijna drie jaar voor moeten sparen. Ik had niet genoeg geld om een nieuwe auto te kopen, dus kreeg ik uiteindelijk een auto van een autodealer. Ik ben een alleenstaande moeder, maar ik ben blij dat ik gespaard heb om een goedkopere auto te kopen.

close
arrow_upward