Games op mobiel


wat ik vandaag leuk vind, is dat iedereen kan kiezen welke games en hobby \’ s ze echt leuk vinden. Het is belangrijk dat de persoon ervan geniet en er plezier aan beleeft. Dit wordt een hobby of een spel genoemd. De meeste mensen zijn gepassioneerd door sport, vooral boeken. Jonge kinderen hebben meer kans om te spelen en te tekenen. Vandaag is het heel anders dan meer dan 30 jaar geleden. Tegenwoordig spelen kinderen vooral online spelletjes. Of ze hebben ook robotspeelgoed, ze hebben deze verschillende robotspeelgoed die erg modern zijn. Maar ze zijn ook behoorlijk duur naar mijn mening.

Každé dítě si má dětství užít.

Ik ben blij dat mijn zoon niet van elektrisch speelgoed houdt. Mijn zoon houdt over het algemeen niet van speelgoed, dus hij houdt van speelgoed en speelt graag, maar hij speelt ook op tablets en mobiele telefoons. Dit is de tijd dat ik zei dat het spel van vandaag is als online spelen. Natuurlijk lees ik elke avond de sprookjes van mijn zoon of we spelen ook vaak geheugenspelletjes en Ludo. Dit zijn mijn favoriete spellen uit mijn jeugd, maar het is natuurlijk logisch dat ze dit niet elke dag spelen. Kinderen zijn tegenwoordig anders. En hoe vaak zie ik een 7-jarig kind, en ze weten niet eens wat een geheugenspel is of zouden niet boos moeten zijn. En mijn zoon vanaf de leeftijd van 5 speelt ook Kaarten, we spelen met mijn zoon en mijn grootmoeder joker.

Za mého dětství tohle bylo populární.

maar om eerlijk te zijn kan het me persoonlijk niet schelen dat mijn zoon spelletjes speelt op de tablet, want het is best cool en ik ben blij dat mijn zoon in ieder geval van de kaart geniet en hij de dag niet aan de telefoon of tablet doorbrengt. En het maakt niet uit of hij met een elektronisch of technisch speelgoed speelt, of dat hij met een mobiele telefoon speelt. Wanneer speelt een kind met een mobiele telefoon? Als er ook verschillende interactieve speelgoed, zijn er ook kinderen mobiele telefoons en kinderen laptops. En er zijn ook verschillende technische. Waarom is gaming op mobiel zo belangrijk? 

Games op mobiel


wat ik vandaag leuk vind, is dat iedereen kan kiezen welke games en hobby \’ s ze echt leuk vinden. Het is belangrijk dat de persoon ervan geniet en er plezier aan beleeft. Dit wordt een hobby of een spel genoemd. De meeste mensen zijn gepassioneerd door sport, vooral boeken. Jonge kinderen hebben meer kans om te spelen en te tekenen. Vandaag is het heel anders dan meer dan 30 jaar geleden. Tegenwoordig spelen kinderen vooral online spelletjes. Of ze hebben ook robotspeelgoed, ze hebben deze verschillende robotspeelgoed die erg modern zijn. Maar ze zijn ook behoorlijk duur naar mijn mening.

Každé dítě si má dětství užít.

Ik ben blij dat mijn zoon niet van elektrisch speelgoed houdt. Mijn zoon houdt over het algemeen niet van speelgoed, dus hij houdt van speelgoed en speelt graag, maar hij speelt ook op tablets en mobiele telefoons. Dit is de tijd dat ik zei dat het spel van vandaag is als online spelen. Natuurlijk lees ik elke avond de sprookjes van mijn zoon of we spelen ook vaak geheugenspelletjes en Ludo. Dit zijn mijn favoriete spellen uit mijn jeugd, maar het is natuurlijk logisch dat ze dit niet elke dag spelen. Kinderen zijn tegenwoordig anders. En hoe vaak zie ik een 7-jarig kind, en ze weten niet eens wat een geheugenspel is of zouden niet boos moeten zijn. En mijn zoon vanaf de leeftijd van 5 speelt ook Kaarten, we spelen met mijn zoon en mijn grootmoeder joker.

Za mého dětství tohle bylo populární.

maar om eerlijk te zijn kan het me persoonlijk niet schelen dat mijn zoon spelletjes speelt op de tablet, want het is best cool en ik ben blij dat mijn zoon in ieder geval van de kaart geniet en hij de dag niet aan de telefoon of tablet doorbrengt. En het maakt niet uit of hij met een elektronisch of technisch speelgoed speelt, of dat hij met een mobiele telefoon speelt. Wanneer speelt een kind met een mobiele telefoon? Als er ook verschillende interactieve speelgoed, zijn er ook kinderen mobiele telefoons en kinderen laptops. En er zijn ook verschillende technische. Waarom is gaming op mobiel zo belangrijk? 

close
arrow_upward