7 plaatsen die je niet mag missen in Canada.elke toerist is geïnteresseerd in iets anders. De een rust, de ander verkent, de ander is geïnteresseerd in historische monumenten, een andere architectuur, een andere natuur. Als mens zijn we in elk opzicht uniek. Dit is ook de reden waarom we in eerste instantie liever doen alsof het niet alleen deze ranglijst is, om niet te zeggen dat Canada Geen veel interessantere plek biedt voor anderen. Maar voor beginnende toeristen kan het een aangename aanwijzing zijn. We gaan goed van de oost naar de westkust (met kleine afwijkingen).

ploutec velryby

oostkust

het vrij afgelegen gebied biedt wilde natuur. De liefhebbers mogen vogels kijken op de kliffen van Newfoundland of de walvissen van Nova Scotia niet missen.

Grote Meren

De Grote Meren zijn 5 onderling verbonden structurele meren. Het grootste deel van de Canadese bevolking woont hier. Bezoek de steden Ontario, Toronto en Ottawa. Tegelijkertijd moet u zeker een bezoek brengen aan de Niagara Falls, een van de beroemdste Natuurmonumenten ter wereld – 1.
kanadský hrad

Quebec

deze hoofdstad van de gelijknamige provincie is ook de hoofdstad van het Franstalige deel van het land. Hier vind je een specifieke cultuur die totaal anders is dan andere culturen. De Europese sfeer met gastronomische restaurants, wijnbars en cafés zal u volledig absorberen.

Lake Winnipeg en omgeving

Dit is een van de attracties van Manitoba. Het gebied rond het meer is omgeven door wilde natuur. Liefhebbers van eindeloze bossen, kampvuren en ronddwalen in het kamp zullen tot bezinning komen.

Alberta

Deze staat heeft het meeste te bieden. Naast de olieproductie is de natuur beschermd. Bezoek Edmonton en Jasper National Park en Banff National Park, Calgary met zijn onmiskenbare Cowboy touch.

Helmuken Falls

in British Columbia is er nog één waterval in Canada. Dit is niet zo beroemd, maar de pracht past niet bij de meer beroemde Niagara Falls. Ook is het niet gelegen in dichtbevolkte gebieden, zodat u ten volle kunt genieten van de woeste wateren in de vredige armen van de natuur.
kanadské jezero

Vancouver Island

ten westen van het eilandland met dezelfde naam ligt een van de grootste steden van dit Scandinavische land.Naast live entertainment in lokale clubs, ga er natuurlijk uit. Op het eiland is het Pacific Rim National Park bedekt met ongebruikelijke regenwouden voor deze breedtegraden. U kunt bijvoorbeeld de geschiedenis van lokale Indianen verkennen in het museum aan de Universiteit van British Columbia, waar stamtotems worden verzameld.

.

close
arrow_upward